церковные праздники Яблочный Спас народные традиции

Яблучний Спас — дата, традиції, що можна і не можна робити

Сейчас читают: 532
liza.ua

Свято Преображення Господнього або Яблучний Спас в 2020 році відзначається 19 серпня. У чому духовний сенс цього свята, що можна і що не можна робити на Другий Спас, читай в нашій статті.Яблучний Спас — другий в черзі трьох Спасів, які святкують православні.

Щороку їх відзначають:Варто зазначити, що дати у цих свят фіксовані, тобто, з року в рік не змінюються.Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?Яблучний Спас — це народна назва православного свята Преображення Господнього.

У цей день відзначається знаменна подія, коли на горі Фавор Христос преобразився, його обличчя і одяг стали білосніжними і сяючими, а з хмари пролунав голос: «Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав…»Так учням дано було одкровення вічної слави Другої Особи Трійці (Христа), зазвичай приховане під

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA