Україна діти музика жінки інклюзивність Україна

«Я тебе люблю»: Аліна Гросу записала пісню мовою жестів

Сейчас читают: 774
womo.ua

Українська співачка Grosu анонсувала нову пісню I Love You. Для ії запису вона вивчила жестову мову, щоб привернути увагу до інклюзивності.

Разом із треком виконавиця випустила відеокліп. Також у роботі над музичною композицею брали участь діти з вадами слуху, вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1.

У відеокліпі Аліна Гросу з дітьми виконала сингл мовою жестів. Аліна Гросу у новому відеокліпі Читайте також: The Hardkiss презентували новий трек «Тільки там» До нового треку «I Love You» Grosu планує підготувати готу ще одне відео.

Наступного разу вона хоче залучити до виконання учнів Київської школи-інтернату №9 для дітей із ослабленим слухом, а також столичної Мистецької школи «Музична академія А+». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Я тебе люблю»: Аліна Гросу записала пісню мовою жестів appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA