війна в Україні новини Віталій Козловський

"Все за райдером": Віталій Козловський уперше показав свої будні на передовій

Сейчас читают: 838
hochu.ua

Після того як Віталій Козловський склав присягу, артист остаточно змінив мікрофон на зброю і вирушив на передову. Артист офіційно вступив до лав Збройних сил України, у зв'язку з чим тепер разом із побратимами він на фронті захищає рідну країну.

У яких тепер умовах живе заслужений артист - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Віталій Козловський поділився першими кадрами з передової.

На них артист перебуває на бойовій позиції, спустившись у бліндаж. На своїй бойовій позиції захисник України разом із побратимами облаштували надійне укриття під землею, яке має захищати їх від ворожого вогню.

Читати також Коля Сєрга заговорив про службу Віталія Козловського і його "трансформацію" (ВІДЕО) Фото: instagram.com/vkozlovsky_musicСам Віталій Козловський виглядав на фото досить втомленим, а на його обличчі красуються сліди бруду, що нагадують синяк під оком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA