Том Фелтон що почитати мемуари натхнення видавництво "Лабораторія" Том Фелтон

По той бік палички: магія і хаос дорослішання чарівника

Сейчас читают: 274
womo.ua

Підлітковий вік актора був незвичайним. Своє перше визнання він здобув завдяки фільму «Злодюжки». Та це зовсім не підготувало його до шаленої популярності після того, як він отримав культову роль Драко Мелфоя — юного харизматичного лиходія у фільмах про Гаррі Поттера.

Наступні десять років хлопця були пов’язані зі зйомками, показами фільмів, червоними доріжками. Та у перервах між цим він повертався до життя звичайного підлітка і намагався вписатися в нормальну школу.

Публікуємо уривок з книжки “По той бік чарівної палички. Магія і хаос мого дорослішання”  що вийде друком у видавництві Лабораторія У певному сенсі схильність деяких людей не розрізняти персонажа й актора — це комплімент.

Я в жодному разі не хочу перебільшувати свого внеску у світ «Гаррі Поттера» та вплив, який цей світ справив на життя людей. Якби я не прийшов на прослуховування того дня, хтось інший зіграв би роль і впорався би добре, і фільм був би майже таким самим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA