Анна Кошмал Світлана Тарабарова Украина мультфільм мультфільми для дітей Анна Кошмал Світлана Тарабарова Украина

Анна Кошмал та Світлана Тарабарова у дубляжі анімаційної пригоди «Дикий робот»: фото

Сейчас читают: 274
womo.ua

DreamWorks Animation представляє нову захопливу анімаційну пригоду за мотивами літературного бестселера! Епічна пригода про мандрівку робота ROZZUM 7134, скорочено «Роз», що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові.

Тепер їй доведеться пристосуватися до суворих умов навколишнього середовища, поступово налагодити стосунки з тваринами на острові та навіть замінити батьків осиротілому гусеняті. Читайте також: Мультфільм «Дикий робот» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет Разом з роботом «Роз» у яскраву пригоду відправляються акторка Анна Кошмал та співачка і композиторка Світлана Тарабарова. Анна Кошмал — Вонтра У новій анімаційній пригоді «Дикий робот» Анна Кошмал втілила образ підступної Вонтри.

Акторка ділиться досвідом дублювання та враженнями від перевтілення у лиходійку: Світлана Тарабарова виконавиця пісні «Поринь у небеса» Чарівна Світлана Тарабарова виконала головну пісню до зворушливої анімації «Дикий робот» і з захопленням поділилася своїми враженнями: Читайте також:  Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року SHE Congress 2024: лайфхаки спікерок, як знайти джерело натхнення та внутрішньої сили Любовний гороскоп на жовтень 2024 року: яких знаків Зодіаку очікує кохання з першого погляду Гороскоп на жовтень 2024 року: що пророчать зірки усім знакам Зодіаку Шоколадний манікюр — тренд цієї осені 15 найкращих екранізацій Стівена Кінга Найочікуваніші прем’єри осені: топ-8 фільмів, які не можна пропустити Осіння класика: 5 фільмів, які хочеться переглядати восени Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Манік

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA