люди поздравления поздравления в стихах

Вітання з Днем ангела Володимира: найкращі вірші та смс

Сейчас читают: 695
hochu.ua

Цікаво, що цього дня, 28 липня, в Україні святкують не лише День Володимира, а й Хрещення Київської Русі, яке й відбулося завдяки князю.

За його наказом було збудовано багато храмів, а люди поступово прийняли християнську віру як свою рідну.Володимир, нехай під крилами своїми твій ангел береже тебе, Дарує лиш приємні миті, і долю добру хай пришле.***Нехай в день ангела красою квітне світ, Стають життям усі найкращі мрії, Нехай дарує доля сотню літ, У щасті й радості,любові та надії!***Свят в календарі багато.

Та сьогодні твоє свято - Наймиліше від усіх: Привітання й дружній сміх - Все - тобі, усе - для тебе! Поглядає ангел з неба, На твоє веселе свято, Й ніби хоче нагадати, Що заступник в тебе є, На ім'я, як і твоє.***З Днем Ангела тебе вітаю, Та нехай твій Ангел тебе оберігає.

Стежку життя квітами барвистими посипає, Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає.***Ніжність небес нехай ангел дарує, Пензлем чарівним хай в серці малює, Світлі надії, мрії прекрасні, Щирого кохання,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA