що читати вірші вірш дня

Вірш дня: Він переїхав в Бучу в середині березня 2021

Сейчас читают: 127
womo.ua

Максим Кривцов – автор книги «Вірші з бійниці», що отримала визнання як одна з найкращих українських книг 2023 року за версією українського ПЕН.

Гурт Yurcash виконує пісні, створені на основі віршів Кривцова. Їх трек «Жовтий скотч», зі словами саме Кривцова, став саундтреком до фільму «Наші котики», випущеного у 2020 році.

Максим Кривцов із позивним «Далі» загинув разом зі своїм рудим котом 7 січня 2024 року. Він переїхав в Бучу в середині березня 2021 винайняв маленьку квартиру у цоколі і завів кота шерсть якого була кольору помадки на еклері.

Він ходив на англійську, в тренажерку та на сповіді він любив дивитись, як падає сніг та в тумані зникає вулиця. Він слухав Радіохед, старі альбоми Океану Ельзи дощ, грім і стукіт серця дівчинки з якою засинав у маленькій цокольній квартирі і прокидався у маленькій цокольній квартирі цілував її тепле обличчя пригортався до її липкого тіла пірнав долонею у хвилі її волосся та борсався там, наче мушка на павутині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA