Украина Подкаст Украина

Вихід нового подкасту про вибори на шляху материнства — «Ладний подкаст»

Сейчас читают: 534
womo.ua

Материнство спонукає жінок робити постійні вибори — Чи використовувати епідуральну анестезію під час пологів? Як годувати дитину?

Чи повністю поринути в материнство? Чи бути мамою і паралельно будувати карʼєру? А після повномасштабної війни до цих виборів і роздумів додалося ще більше питань… ГО «Клуб підтримки вагітності і материнства «Лада» підтримує кожну маму і з повагою ставиться до будь-якого її вибору на шляху материнства.

Євгенія Емеральд (снайперка з позивним Жанна д’Арк, єдина жінка у своєму підрозділі, підприємиця в мирному житті, мама, дружина військового) та ІВАНКА ДУДАР (керівниця проєктів в Gunia Project (Production & People) — стали першими героїнями Ладного подкасту.

Перший сезон подкасту реалізовується в рамках всеукраїнського проєкту про грудне вигодовування Місія «Лактація» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Savethechildren Ukraine.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA