корейская косметика бренд бренди косметики

Вибір місяця: сироватка для зміцнення та росту вій Dr.FORHAIR Perfect Lash Serum

Сейчас читают: 471
womo.ua

Чи хотіли б ви мати здорові, міцні та красиві вії? Якщо так, то пропонуємо прочитати матеріал про властивості та переваги сироватки для зміцнення та росту вій від південнокорейського бренду Dr.FORHAIR.

Щоб отримати ті довгі, об’ємні та здорові вії, які ви бачите у знаменитостей, ми пропонуємо додати у вашу косметичку цієї весни сироватку для вій Dr.FORHAIR Perfect Lash Serum. Сироватка для зміцнення та росту вій Dr.FORHAIR Perfect Lash Serum: чим корисна? Легка гелева сироватка допоможе зміцнити слабкі вії, що схильні до ламкості та передчасного випадіння, відновлює пошкодження після процедур нарощування і частого використання щипців для завивки, збільшує довжину та об’єм.

Вже після чотирьох тижнів використання значно покращує зовнішній вигляд, еластичність, вії виглядають більш густими, підкрученими та виразними.

До складу власної запатентованої формули входить високоефективний пептидний комплекс, який діє на всі фази росту вій, а також вітаміни та зволожуючі компоненти для додаткового живлення і кондиціонування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA