жертва Нео українки

В ЄС попередили про загрози сексуальної експлуатації українок

Сейчас читают: 631
womo.ua

Координаторка ЄС із питань боротьби з торгівлею людьми Діане Шмітт попередила, що українські жінки та діти є ідеальною цільовою групою для злочинців, які займаються торгівлею людьми за кордоном.

Про це вона сказала в інтерв’ю німецькому виданню Die Welt. «Українки вже багато років є одними з головних жертв торгівлі людьми в ЄС.

Здебільшого йдеться про сексуальну експлуатацію, іноді також про примусову працю», – сказала Шмітт. Координаторка з питань боротьби з торгівлею людьми додала, що в ситуаціях, коли багато жінок без чоловіків і дітей тікають до інших країн ЄС, важливо швидко відреагувати – налагодити профілактичні програми, розгорнути інформаційні кампанії й активізувати всі заходи безпеки.

ЄС також уперше в історії активував Директиву про тимчасовий захист, яка, зокрема, дає біженцям з України доступ до ринку праці та медичної допомоги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA