НОВОСТИ закон Великобритания

В Великобританіі ввели програму для допомоги жертвам домашнього насильства

Сейчас читают: 915
womo.ua

Влада Великобританії прийняла нову программу про допомогу жертвам домашнього насльства. За новою діячою Ask for ANI (Action Needed Immediately — Термінові діі для тих, кто в біді), допомогу кожен постраждалий може отримати в аптеках.

Для того, аби скористатися допомогою в аптеці в такй ситуаціі, треба сказати кодове слово. Працівник аптеки, який має кваліфікацію для допомоги, має надати правитний простір постраждалому та надати першу допомогу і інформацію.

Прем’єр-міністр Великобританіі Борис Джонсон прокомментував ідею саме такої ініціативи. Причиною стало те, що через карантинні міри громадяни мають залишатися вдома разом з агресором, а вийти можуть тільки за продуктами і в аптеку.

Яке кодове слово? Цікаво, що схема кодових слів, за якими можна буде отримати допомогу не буде розголошуватися просто так. Ії планують просувати непонітно за допомогою оголошень у соціальних мережах і платного пошуку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA