Універсальний догляд: як максимально ефективно й недорого доглядати за собою

Сейчас читают: 435
beauty.ua

За короткий проміжок часу на шкіру можуть впливати холод (особливо при сильному вітрі), тепло, дедалі сильніше сонячне випромінювання, вологе весняне повітря.

Тому навесні шкірі необхідно приділяти більше уваги. Повернути шкірі сяйво та еластичність не так складно. Тобі не потрібно «заморочуватися» складними б'юті-процедурами та 5-ступінчастою рутиною догляду за шкірою, на які ти можеш витрачати значну суму своїх заощаджень.

Головне - комплексний вплив і правильний домашній догляд.Саме під час нічного сну шкіра активно відновлюється. До того ж вночі в крові менше гормонів стресу, які є однією з головних причин того, що шкіра виглядає тьмяною і млявою.

Найбільш прийнятний час для відновлення шкіри - з 22:00 по 5:00.Шкіра курця завжди сіра, суха та з передчасними зморшками. Нікотин «вбиває» вітаміни, і перш за все - вітамін Е, який є найпотужнішим антиоксидантом, який стримує появу ознак старіння, а також відповідає за виробництво колагену.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA