Україна Нео Україна

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса

Сейчас читают: 934
vogue.ua

Попри війну, українці прожовжу. ть працювати, творити та прославляти країну на увесь світ. Так, стало відомо, що одна з найвідоміших у світі українских режисерок Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса.

В доробку Таню – роботи для Карді Б, Кеті Перрі, Lil Nas X, The Weeknd. Кліп на трек As it was був знятий як раз напередодні повномасштабного вторгення Росії в Україну. "Це музичне відео багато значить для мене!

Найбільша мрія, який трапилась у цей жахливий час, – говорить режисерка. – "Зйомка залишила гіркий присмак, оскільки це був один із найщасливіших днів у моєму житті, але на другий день зйомок моя Україна була захоплена, тож ви можете уявити, які шалені емоції ми відчували під час зйомки.

Я і моя команда з України влили так багато любові в це відео, і ви можете побачити це на екрані. Це буде музичне відео, яке я ніколи не забуду, і тепер я можу щасливо піти на пенсію".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA