Ярослава Магучіх Узбекистан місто Токіо Польща Росія Чемпіонат світу легка атлетика легкоатлетка Ярослава Магучіх Узбекистан місто Токіо Польща Росія

Українська легкоатлетка Магучіх перемогла на чемпіонаті світу

Сейчас читают: 931
womo.ua

Українка Ярослава Магучіх перемогла на чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні у сербському Белграді. Вона стрибнула на висоту 2,02 метрів і здобула золоту медаль.

Друга українка — Ірина Геращенко — посіла 5-те місце, підкоривши висоту у 1,92 м. Про це повідомляє ВВС. Українські стрибунки не мали достатньо тренувальної практики через війну, та мали чимало зіркових конкуренток.

З ними змагались, зокрема, австралійка Елеанор Паттерсон, представниця Узбекистану Сафіну Садуллаєва, Марія Вуковіч із Чорногорії.

Раніше Магучіх ставала чемпіонкою Європи у приміщенні у Торуні, Польща. Торік 20-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка є також молодшим сержантом збройних сил України, потрапила у скандал, коли завоювала «бронзу» на Олімпіаді у Токіо у стрибках у висоту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA