благодійність діти допомога новий рік Різдво

Українці стали чарівниками для 1500 вихованців дитбудинків: подробиці

Сейчас читают: 833
womo.ua

Період Різдва та Нового Року – час надії та здійснення дитячих мрій. На жаль, є дітки, яким особливо не вистачає тепла та див.

Щоб здійснити новорічні мрії вихованців дитбудинків, відбулась всеукраїнська благодійна акція за участі брендів Rexona, TRESemme, Dove, Clear, Simple, Axe, Signal, Silky Hands, Чиста лінія та Лісовий Бальзам.

За результатами якої майже 1500 діток у 36 дитбудинках та інтернатах по всій Україні отримали подарунки до Нового Року. З 20 листопада по 20 грудня кожні 10 грн з покупки будь-якої продукції одного з брендів-учасників були перераховані на закупівлю іграшок та різноманітних девайсів для малечі.

Запити щодо подарунків збирали заздалегідь. У списках новорічних дитячих мрій були: ляльки та візочки, конструктори, навушники, ролики, скейти, набори для творчості, самокати та плюшеві ведмедики. Читайте також: Як розвинути увагу у дітей – 10 дієвих вправ В ініціативі взяли участь 28 мереж магазинів: Eva, Watsons, ROZETKA, Prostor, МегаМаркет, Ultramarket, Таврія В та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA