Мода украинские бренды трикотаж

У wish-list: трендові боді, трикотажні костюми і не тільки з колаборації Siyai та Алли Барановської

Сейчас читают: 938
cosmo.com.ua

Український трикотажний бренд Siyai представив першу колаборацію з інфлюенсеркою, засновницею мережі салонів Clipse і проєкту Clipse Beauty Box Аллою Барановською.

До капсульної колекції увійшли боді, безшовні гольфи, трикотажні костюми різних фасонів — зі спідницями міді, міні, брюками, а також верхом у вигляді кардиганів та джемперів.  «Під час створення всіх своїх проєктів я надихаюся жінками — унікальними, яскравими та особливими.

Це моя перша колаборація з брендом одягу, новий невідомий досвід, на який мене надихнули засновниці бренду Яна та Настя. Філософія Siyai дуже близька до моєї, а колаборацією хотілося ще раз виразити турботу про всіх дівчат і нагадати, що сяяти потрібно не лише зовні, а й зсередини», — ділиться Алла Барановська.

У Siyai переконані, що не варто робити вибір між класичними та трендовими моделями, яскравими та базовими кольорами, адже все можна успішно поєднувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA