контакт Нео

Трансформація або виживання.

Сейчас читают: 725
psy-practice.com

Трансформація або виживання. Трансформація особистості і виживання це різні речі, хоча зовні вони дуже схожі.Різниця в тому, що трансформація веде до переродження, а виживання до виродження.

Отже, ми маємо дуже цікаве протиставлення виживання і трансформації. Не маю жодної гадки чи взагалі можна їх ставити супротив один одного, але цікаво подивитись що із цього вийде.

Як завжди, це прийшло безпосередьо із практики, коли несвідомий матеріал шукає шляхи для свого втілення на сессії. В свою чергу моє несвідоме виділяє це саме в тому вигляді як я зазначив вище.

Трансформація чи виживання.Доречі, я тісно пов'язую ціі два феномені із кризою чоловічої і жіночої ідентичності. Умовно, світ сприйняття можна поділити на декілька частин: несвідому (тобто внутрішню), свідому (перехідну), світ навколо (тобто невідомість) і щось, що має бути, але його нема, чи, нема доказів його існування (тобто несвідоме невідомого).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA