люди Нео

ТОП 5 жіночих тренінгів, щоб переключитись від війни

Сейчас читают: 930
womo.ua

Завтра починається сьогодні, якщо ви прагнете перейти на новий рівень керування власним життям навіть в умовах війни, то не витрачайте час на пошук найкращих фахівців.

Ми дослідили успішність тренінгів для тих, хто готовий виявити та нівелювати причини проблем, а не їх наслідки. І за відгуками було складено рейтинг кращих з найкращих. «Гра в довгу» Проєкт «Гра в довгу» покликаний дати інструменти для зміцнення бізнесу.

Програма курсу складається з 15 лекцій по 10-15 хвилин від викладачів Бізнес-школи Українського католицького університету. Учасників навчать презентувати власні думки та відстоювати погляди, оцінювати особисті лідерські якості, а також розкажуть про ефективні інструменти бізнес-моделювання, враховуючи індивідуальність.

Курс проходитиме в Telegram, долучитися до нього може кожен, хто потребує поглиблення знань і навичок ведення бізнесу. Після кожної лекції учасники відповідатимуть на тести в чат-боті Telegram та отримуватимуть рейтингові бали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA