Швеция Україна YouTube поради жінки кар'єра відео Швеция Україна

Топ-5 YouTube каналів на тему фінансової грамотності

Сейчас читают: 391
womo.ua

Фінансова грамотність — це ключ до стабільного та успішного життя. Завдяки цим знанням ми можемо ефективно керувати своїми грошима, планувати майбутнє та уникати фінансових помилок.

В умовах перенасичення інформацією у сучасному світі, важливо обирати надійні джерела для навчання. Разом з фінансовою радницею Brave Capital Оленою Недовес зібрали для вас топ-5 YouTube, які допоможуть вам навчитися орієнтуватися у світі фінансів легко та зрозуміло. Financial Education Цей канал веде Джеремі Лефевр, який спеціалізується на довгостроковому інвестуванні в акції.

Джеремі ділиться своїм досвідом, аналізує ринки та надає поради щодо побудови довгострокових інвестиційних стратегій. Канал особливо корисний для тих, хто хоче глибше розуміти фінансові ринки. Yahoo Finance YouTube-канал Yahoo Finance аналізує та збирає фінансові новини з усіх фінансових каналів YouTube.

Вони аналізують ринок, надаючиінформацію, корисну для всіх, від лідерів галузі до окремих інвесторів. The Financial Diet Канал, що розповідає про фінанси у легкій та розважальній формі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA