путешествия Карпаты горы

ТОП-10 порад туристу в зимових Карпатах

Сейчас читают: 503
cosmo.com.ua

Тревел-журналіст та ведучий програми «У кого більше?» (Новий канал) Макс Узол багато подорожує. Разом зі своєю дружиною та колегою Ольою Манько на різдвяні свята він вирушив у зимові Карпати.

Повернувшись, Макс поділився з Новим каналом лайфхаками, які точно варто знати, плануючи класну та бюджетну поїздку. Ловіть ТОП-10 порад для туриста у зимових Карпатах. Лайфхак №1 — Одразу купуйте квитки туди-назад, — каже Макс. — Особливо на вихідні, адже їх розбирають дуже швидко.

Можна купити туди, а назад вже не буде. І пам’ятайте, квитки можна повернути. За це Укрзалізниця бере комісію 50 грн, а решта суми — ваша.

Ми так взяли квитки в Карпати за день до Нового року. Але побачили, що там немає снігу, і за дві години до 2021-го здали їх, купили на інший напрямок, і вже 1 січня поїхали у Ворохту. Лайфхак №2 — Беріть готівку, — радить він. — Банкоматів часто немає, а приватні прокати, квадроцикли, таксі беруть лише кеш.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA