Анна Тринчер Jerry Heil красота интервью волосы Анна Тринчер Jerry Heil

Свобода бути собою: Анна Трінчер и Jerry Heil про самовираження та girl power

Сейчас читают: 156
cosmo.com.ua

Вони молоді, красиві та дуже успішні — Анна Трінчер та Jerry Heil стали рольовими моделями для тисяч українських дівчат. Разом з бьюті-брендом Matrix*, що підтримує користувачів з усього світу у їх самовираженні та прагненні бути собою, ми розпитали Аню та Яну про комплекси, мрії сміливість та, звісно, красу! *Брендів та засобів у світі незліченна кількість, проте статус культового чи легендарного отримують одиниці.

Matrix це вдалося: у минулому році марка відсвяткувала 40-річний ювілей, а любов клієнтів зберігає протягом усього періоду свого існування.

Бренд заснувало подружжя американських перукарів Арні та Сідель Міллери: на той момент чоловік працював у сфері краси вже 20 років та добре знав, яких продуктів бракувало стилістам для роботи з волоссям клієнток.

Креативу у майстрів вистачало, а от якісних пігментів та стайлінг-засобів було мало — втілити задум жінки щодо особливого кольору волосся чи фірмової зачіски виходило не завжди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA