Louis Vuitton Marine Serre Louis Vuitton Marine Serre

Сумки-хобо – модний тренд цієї осені

Сейчас читают: 947
vogue.ua

Нещодавно ми розповідали вам про найактуальніші сумки сезону осінь-зима 2022/2023, серед яких гіпероб'ємні моделі, пухнасті аксесуари, строгі квадратні та прямокутні форми, моделі в стилі нульових років, мікросумки та варіанти з ланцюжками, а сьогодні хочемо докладніше зупинитися на сумках-хобо.

Цього сезону сумка-хобо, схожа на м'який або твердий силует півмісяця, є найбажанішим аксесуаром. У колекціях брендів з'явилися всілякі сумки-хобо – від класичних форм Gucci, Givenchy та Miu Miu до нового прочитання Bottega Veneta, Marine Serre та Louis Vuitton.

Сумка-хобо була особливо популярною у 2000-х роках і тепер знову повернулася до списків головних трендів нового сезону. Практична та містка сумка, що нагадує за формою круасан, є чудовою альтернативою гучному "багету" і базовим аксесуаром на щодень.

У колекції Міуччі Прада ви знайдете невеликі сумки з фірмовим плетінням бренду, представлені як у пастельних відтінках рожевого та блакитного, так і в класичних кольорах: білому, чорному та червоному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA