Нео Chanel

Streetstyle: як вибрати правильні білі шкарпетки та з чим їх поєднувати цієї осені

Сейчас читают: 457
vogue.ua

Між модними подіумами та вуличним стилем стало неможливо ігнорувати переважну присутність шкарпеток із напуском. Незважаючи на те, що існує безліч ітерацій шкарпеток, сьогодні ми хочемо вам розповісти про білі шкарпетки-труби — фаворити любителів тенісу аба будь-якого тата, який готує барбекю на задньому дворі.

Що стосується натхнення, то у нас є більш послідовні з погляду моди: візьмемо ікону спортивного дозвілля, принцесу Діану, яка носила ідеальну пару білих шкарпеток з рюшами, коли виходила з палацу в велосипедних шортах та толстовках оверсайз.

Тепер Хейлі Бібер поєднує білі шкарпетки з напуском з мокасинами Chanel вечорами в Європі, а Белла Хадід поєднує їх із масивними кросівками, тупаючи вулицями Нью-Йорка.

Шкарпетки навіть є життєво важливим компонентом інтернет-дефісу, надійної формули повсякденного вбрання Емми Чемберлен. Білі шкарпетки з напуском - не новий тренд, проте цього сезону він заслуговує на окрему увагу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA