Streetstyle: з чим носити штани карго цього літа

Сейчас читают: 195
vogue.ua

Цього сезону штани карго можна побачити на всіх streetstyle-зірках. Основні риси, за якими їх можна легко розпізнати: вільний крій, велика фурнітура, значна кількість накладних кишень на гудзиках або клапанах, а також колір мілітарі.

Ці утилітарні та практичні штани, що призначалися спочатку для військових, цього літа отримали нове прочитання в колекціях дизайнерів і моментально запали до душі модницям.

У своїх повсякденних літніх виходах дівчата вибирають штани карго з шовку або льону, базові моделі у військових забарвленнях, широкі штани з костюмної тканини, варіанти на гумці у щиколоток, а також карго в соковитих відтінках сицилійського апельсина або літньої трави.

Модниці комбінують штани з кроп-топами та маскулінними жакетами, одягають із трикотажними боді та базовими футболками на щодень, а також міксують зі світшотами, корсетами та об'ємними сорочками, ніби знятими з чоловічого плеча.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA