Нео

Streetstyle: з чим носити взуття на танкетці цього літа

Сейчас читают: 113
vogue.ua

Оскільки настав останній літній місяць, ми пропонуємо, окрім босоніжок з тонкими ремінцями, мюлів, сандалій-гладіаторів та рибальських моделей, звернути увагу на босоніжки на танкетці — взуття, яке знову на піку популярності.

Подібно до інших актуальних речей, як-от топи-кроше й штани карго, танкетки є класикою літнього стилю — їх давно полюбили як знаменитості, так і streetstyle-інфлюенсери.

Босоніжки на танкетці — універсальна пара взуття на щодень. Вони не надто високі, як взуття зі звичайними підборами, але все ж таки додають кілька бажаних сантиметрів до зросту й водночас залишаються надзвичайно зручними та практичними.

Трохи віддаляючись від коркової танкетки ранніх нульових (яку ви теж можете побачити на вулицях модних столиць), сучасні літні моделі вирізняються різноманітністю кольорів і матеріалів — від пластикових варіантів до замші й барвистої м’якої шкіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA