дизайн сайт ОМКФ

Стильно та лаконічно: Одеський міжнародний кінофестиваль представив оновлений сайт (ФОТО)

Сейчас читают: 170
hochu.ua

Прийшов час змін! ОМКФ представив оновлений імідж та дизайн офіційного сайту. Деталі — вже в нашому матеріалі.Одеський міжнародний кінофестиваль змінив дизайн та представляє оновлений , розробкою якогозаймалась британська компанія Mate and Mate.

В іміджі сайту використані елементи айдентики, яку створив креативний партнер фестивалю — агенція BBDO.Основним кольором оновленого сайту став чорний, який передає лаконічний задум платформи.

Меню також оновилось: панель, яка раніше була у шапці сторінки, переформатували у зручну кнопку, де тепер зібрано всі основні розділи сайту.Крім того, спрощений дизайн новин — тепер він орієнтований на візуальну складову з мінімум текстового супроводу на основній сторінці.Оскільки Одеський міжнародний кінофестиваль змінив імідж та айдентику, ми вирішили оновити офіційний сайт ОМКФ.

Нашою головною метою було зробити його зручним у користуванні, лаконічним але водночас стильним. Адже саме візуальна складова є однією з найважливіших у кінематографі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA