Нео Chanel

Стиль препі в колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 465
vogue.ua

Календар невблаганно нагадує, що осінь вже зовсім близько, а отже на вулицях скоро зʼявляться сарафани, сукні, картаті спідниці, відкладні коміри накрохмалених блузок, жакети й джемпери — головні складники стилю препі (preppy — pre-college preparatory), що залишається джерелом дослідження багатьох дизайнерів.

Vogue. ua зібрав наймодніші образи в стилі препі в колекціях осінь-зима 2022/2023, на які варто звернути увагу, навіть якщо шкільна парта залишилася далеко в минулому.

Класичну шкільну чорно-білу уніформу можна було побачити на показі осінньо-зимової колекції Tod's. Та замість звичної спідниці бренд запропонував вибрати бермуди – стильну альтернативу, що завжди буде актуальна.

Додати такому образові особливості до снаги незвичним, але стриманим прикрасам, як-от золота брошка. Обігрування на тему нового шкільного екіпування представили Сoperni та Miu Miu.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA