люди душа Нео

Спа-прибирання: як перетворити рутину на задоволення

Сейчас читают: 699
vogue.ua

Лосьйони для меблів, аромаспреї для варильної плити, скраби для посуду, парфумовані засоби для прання – люксові бренди краси створюють лінійки розкішних засобів для прибирання з натуральними інгредієнтами, ефірними оліями та вишукані багаторазові пляшки, які хочеться виставляти в Instagram, а не під кухонну мийкуНаприкінці довгого дня я всамітнююся у ванній, щоб зняти макіяж і підготувати шкіру до сну: очищую її у два етапи, розпилюю есенцію, наношу кілька сироваток, крем для шкіри навколо очей і щедрий шар зволожувального крему.

Вимикаю світло у ванній та йду на кухню. Спершу протираю там стільниці, потім чищу варильну поверхню, наливаю в раковину засіб для дезінфекції з ароматом парфуму, а двері протираю антибактеріальним спреєм з ефірними оліями, щоб наступного ранку на кухні приємно пахло.

Я не роблю це щодня, але більшість днів проходять приблизно так. Я не єдина, хто наполегливо стирає межу між доглядом за собою та домом. "Моя рутина хатніх справ – це продовження моєї beauty-рутини", – каже Лора Маунтфорд (@LauraCleanaholic), блогерка, яка ділиться методами прибирання зі своїми 170 тисячами підписників в Instagram. "Я вважаю, що використання продуктів, які не тільки добре чистять, а й чудово пахнуть, допомагають насолоджуватися процесом.

Якщо я почуваюся пригніченою, процес приведення дому до ладу дає мені змогу зосередитися та бути продуктивною. Мені подобається випробовувати нові засоби для прибирання й прання, так само як і відкривати нові косметичні продукти".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA