Сша Холостяк новини Алекс Топольський Слава Дьомін Сша

Слава Дьомін розповів, як "Холостяк" зіпсував його багаторічну дружбу з Топольським

Сейчас читают: 317
hochu.ua

Популярний шоумен Слава Дьомін не приховує, що після виходу шоу "Холостяк" на екрани, їхні стосунки з Алексом Топольським сильно погіршилися.

Попри те що чоловіки були близькими друзями, зокрема й кумами, зараз радіоведучий перебуває в Алекса в чорному списку. В інтерв'ю STAND UP Battle Club Слава Дьомін розповів, що їхня 20-річна дружба з Топольським закінчилася через різні погляди на життя.

Попри те, що "Холостяк" є хрещеним сина шоумена, він заблокував їхні сторінки в соцмережах і не підтримує зв'язок ні зі Славою, ні з 13-річним Владом.Ми не спілкуємося.

Наша дружба багаторічна закінчилася, на жаль. У нас дуже сильні розбіжності щодо прийняття життя,- сказав Слава Дьомін. Читати також Чмоня тижня: Слава Дьомін жорстко розкритикував українку Аліну Астровську, яка живе в росії Крім того, радіоведучий припустив, чому Топольського стали сильно критикувати після виходу шоу на екрани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA