Шон Пенн Sean Penn новини шоубізнес побачення Шон Пенн Sean Penn

Шона Пенна застукали на побаченні з українкою: відомо ім'я загадкової обраниці актора

Сейчас читают: 169
hochu.ua

Американський актор і амбасадор UNITED24, мабуть, має тісніші зв'язки з Україною, ніж можна було припустити. Днями зірку Голлівуду застукали на романтичному побаченні з українкою.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Навіть покинувши Україну, Шон Пенн має з нею нерозривний зв'язок, адже, за чутками таблоїдів, свій вільний час чоловік проводить у компанії української акторки Ольги Коротяєвої.

Кілька днів тому пара сходила на романтичне побачення в Малібу. Видання DailyMail повідомляє, що папараці застукали знаменитостей під час вечері в японському ресторані Nobu.

Читати також Їй там не раді: українці зірвали два концерти Бузової в Ізраїлі. Але це ще не кінець Sean Penn, 62, date with Olga Korotyayeva, 43, in Nobu, Malibu https://t.co/Q5chv4fZzF via @DailyMailCelebДля побачення Ольга обрала сріблясто-чорну сукню з довгими рукавами, а ось Пенн одягнув класичний костюм, сорочку і краватку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA