Нео

Що відомо про п’ятий сезон серіалу "Оповідь служниці"

Сейчас читают: 775
vogue.ua

Hulu представили тизер та драматичний "кривавий" постер п’ятого сезону "Оповіді служниці", що стартує вже 14 вересня. «Деякі гріхи неможливо змити» — так звучить слоган нового сезону популярного серіалу, що вийшов у 2017 й дістав вісім нагород "Еммі" та "Золотий глобус".

Цю думку яскраво передає постер сезону: на ньому зображено руки, занурені в криваво-червону воду, хоча самі руки на вигляд чисті.

Але ми знаємо, що в Гілеаді складно не забруднити своїх рук, тож, імовірно, постер свідчить про те, що дехто з героїв намагається змити зі своїх рук кров. . .

Hulu також опублікували синопсис сезону (у ньому є спойлери для тих, хто не дивився 4 сезон).  «Джун стикається з наслідками за вбивство командира Вотерфорда й намагається змінити свою особу та ціль», – ідеться в ньому. «Вдова Серена прагне підвищити свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Гілеаду проникає в Канаду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA