Олег Винник новини шоубізнес Олег Винник

Продюсер Олега Винника призупинив співпрацю зі зниклим артистом: "Усе належить моїй компанії"

Сейчас читают: 850
hochu.ua

Український продюсер Олександр Горбенко заявив, що він призупинив співпрацю з Олегом Винником. Уже понад рік артист не виходить на зв'язок із фанатами, а єдине, що з чуток про нього відомо, — увесь цей час він лікується в Німеччині.

Ймовірно, через те що музикант повністю зник з інформаційного простору, продюсер вирішив призупинити співпрацю з ним. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє Telegram-канал "Музвар" Олександр Горбенко повідомив, що права на музичний матеріал артиста "фактично належать його компанії".

За словами продюсера, до нього вже неодноразово надходили запити щодо використання пісень Олега Винника, однак поки він не робить поспішних висновків.

Проте виходячи з того, що Винник не планує повертатися в Україну, їхню співпрацю було призупинено.Останнім часом з Олегом немає тісних робочих стосунків, гадаю, це і так усі бачать.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA