місто Рим Netflix українські фільми фільми фільми про кохання кіно фільми для жінок місто Рим

Що подитися на вихідні на Netflix: ТОП-10 фільмів

Сейчас читают: 778
womo.ua

Сервіс потокового передавання відео Netflix має напрочуд різноманітні смаки, коли мова йде про фільми, серіали та телешоу. Одного тижня комедія чи драма можуть бути на вершині хіт-парадів, а наступного дня справжній екшн посідає перше місце в найпопулярніших шоу на Netflix. Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів Цього тижня ми підбиваємо підсумки й презентуємо добірку фільмів, які найчастіше дивилися українці цього тижня: Зліт Екшн, комедія Професійний злодій зі своєю досвідченою командою готується до ризикованої справи: викрасти золото вартістю 500 мільйонів доларів із літака, який летить на висоті 12 км. Читайте також: #RomanEmpire: 10 найкращих фільмів і серіалів про Стародавній Рим та Римську імперію Снігова спільнота Драма, трилер, пригоди Пасажирський літак розбивається в Андах.

Уцілілі змушені об’єднати зусилля й покладатися лише одне на одного, щоб вижити та знайти шлях додому. 29 людей, які вижили в авіакатастрофі, мають вдатися до крайніх заходів, щоб залишитися в живих. Читайте також: Найкращі науково-фантастичні фільми, які кожен повинен переглянути Спостерігач Жахи, детектив Американка переїжджає в Бухарест до чоловіка, але відчуває себе чужою в іншій країні.

Коли з’являються новини про серійного вбивцю, їй здається, що за нею стежать. Читайте також: Топ-40 найкращих та видовищних фільмів, серіалів та мультфільмів про драконів Мавка.

Лісова пісня Мультфільм, для дітей, фантастика, пригоди Коли людина порушує угоду між людством і духами лісу, його чарівній покровительці доведеться стати на захист свого дому. Читайте також: 10 кращих історичних фільмів про давні цивілізації Довбуш Драма, екшн, пригоди Легендарний повстанець XVIII століття Олекса Довбуш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA