рецепти як приготувати

Що додати до квасолі: диво-інгредієнт, з яким вона звариться моментально

Сейчас читают: 520
hochu.ua

Ми розповідали, як варити яйця, щоб вони легко чистились. Тепер ділимось секретами приготування квасолі. Читати також Рис буде втричі смачніший - турецький метод приготування гарніру (РЕЦЕПТ) Квасоля — це бобова культура, яка має у своєму складі мікроелементи, вітамін С та вітаміни групи В.

Вживання її дуже корисне для організму людини. Однак, для приготування страв з квасолі зазвичай потрібно багато часу. При класичному приготуванні її необхідно замочувати протягом цілої ночі, а потім варити 1,5-2 години.

Тому під час замочування слід додати один простий інгредієнт — соду. Портал “Доброта” пише, що це значно пришвидшує процес приготування.Зазвичай, квасолю замочують на цілу ніч, щоб вона добре розм’якла та набухла.

Проте, можна пришвидшити цей процес завдяки замочуванню квасолі в окропі у розрахунку 1:4, а також з додаванням соди ¼ ч. л.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA