діти насильство згвалтування сексуальне насильство розслідування новини

Ще один випадок зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті: мати та вітчим ґвалтували доньку з 7 років

Сейчас читают: 180
womo.ua

На Закарпатті поліція затримала подружжя — матір та вітчима. Вони неодноразово ґвалтували малолітню дівчинку з 7 років та фільмували все на камеру.

Про це повідомили Офіс генпрокурора та Головне управління Нацполіції у Закарпатській області. Також про цей випадок розповів журналіст Віталій Глагола.

За його словами, до правоохоронців звернулася сама 12-річна дівчинка. Вона вирішила розповісти про це після того, як дізналася про резонансну історію зі зґвалтуванням 14-річної дівчини на Закарпатті, де обвинувачені дістали умовні строки. Читайте також: На Черкащині 19-річний хлопець зґвалтував 12-річну дівчинку: подробиці Читайте також: Ґвалтували та катували однокласника: на Запоріжжі засудили трьох неповнолітніх Глагола додав, що у ході огляду судово-медичним експертом у дівчинки виявлено множинні розриви жіночої пліви. Читайте також: Запобігання насильству стосовно жінок: у Раді зареєстрували новий законопроєкт В Офісі генпрокурора повідомили, що Тячівська окружна прокуратура оголосила підозру жінці та її співмешканцю у зґвалтуванні малолітньої дитини, зберіганні дитячої порнографії та вчиненні домашнього насильства.

Крім того, жінці повідомлено про підозру у вчиненні стосовно дитини сексуального насильства. Читайте також: «Знімали непритомними та публікували у соцмережах»: поліція прийшла з обшуками до організаторов вечірок, де, ймовірно, ґвалтували дівчат Читайте також: Зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті: що сталося з дівчинкою після розголосу справи У поліції Закарпатської області повідомили, що 29 березня ювенальні поліцейські отримали інформацію від місцевої жительки, що до її односельчанки переїхали жити двоє внучок віком 9 та 12 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA