позитив Нео Пташка

Секретар, гарпія і вусата синиця: ТОП-15 рідкісних птахів планети (ФОТО)

Сейчас читают: 700
hochu.ua

Наша природа дивовижна своїми рослинами, тваринами і птахами. Існують види, про які ми навіть не знали, або не знаємо досі. Птахи бувають яскраво синіми, і закрученими у спіральку хвостами, “зачіскою” на голові та у кольорові плямки.

До вашої уваги — найрідкісніші птахи, які живуть на різних континентах.За даними Міжнародного союзу орнітологів, на лютий 2018 року науці відомо 10 699 сучасних видів птахів, пише factosvit.com.ua.

Із них 158 видів вимерло. Що ж стосується України, то тут налічується більше 360 видів птахів. Читати також Дзвінкі та яскраві: світлини папуг, які не залишать нікого байдужими (ФОТО) Блискучий розписний малюрpoknok.artДовгохвостий оксамитовий ткачpoknok.artВінценосний мухоїдpoknok.artВусата синицяpoknok.artДовгохвоста синиця Читати також Всесвітній день фотографа 2023: вітання і найгарніші фото poknok.artЛускатий райський птахpoknok.artКвезальpoknok.artБузковогруда або ластівкохвоста сиворакшаOIR.mobi - стокКучерявий арасаріpoknok.artТурако лівінгстонаpoknok.artПтах-секретар Читати також Таємні знаки від Всесвіту: що значить, якщо птах влетів у кімнату чи б’ється у вікно poknok.artБлакитний птахpoknok.artГарпія великаpoknok.artАстрильд тигровийpoknok.artРубіновий водоморозpoknok.artНагадаємо, раніше ми писали про найгарніші квіти планети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA