люди Нео

Російські окупанти влаштували катівню в Балаклії

Сейчас читают: 773
womo.ua

У звільненій Балаклії на Харківщині російські окупанти організовували катівню, де утримували в полоні щонайменше 40 людей. Про це повідомивкерівник слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

За його словами, російські окупанти облаштували собі штаб у відділку поліції, а в підвальних приміщеннях і в сусідній будівлі вони організували тюрму й катівню для місцевих жителів. «Під час окупації рашисти завжди тримали в полоні мінімум 40 людей, годуючи їх двічі на день кашами без нічого.

Вони шукали через місцевих колаборантів і тих, хто служив або мав родичів в АТО. Також шукали людей, які допомагали українській армії знищувати рашистів.

А в разі, коли вони звільняли багато людей, а нових не було, хапали людей прям на вулиці біля відділку поліції. Один чоловік просидів у «тюрмі» 46 днів: рашисти знайшли фото його брата у військовій українській формі», – розповів Болвінов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA