чоловіки хлопець чоловік і жінка

Романтик, книжковий черв'як чи спортсмен: які типи хлопців подобаються дівчатам

Сейчас читают: 765
hochu.ua

Які хлопці подобаються дівчатам? Напевно, коротко відповісти на це питання не зможуть навіть дівчата. Редакція HOCHU.ua вирішила розібратися у тому, що приваблює дівчат у хлопцях та що хлопцям із цим робити.

Читати також Читаємо по очах: як зрозуміти, що подобаєшся чоловікові Експерти програми для знайомств Gleeden розповіли Нindustan Тimes, що дівчатам подобається в хлопцях вміння брати на себе відповідальність, здатність виражати емоції та почуття, а також і зрілість.

Але це ще не весь перелік!→ Більшість дівчат привертають хлопці, які беруть на себе відповідальність за свої вчинки та твердо стоять на своєму, коли справа стосується переконань.

Жінок залучають хлопці з чіткою позицією, якою вони йдуть у своїх рішеннях.→ Дівчатам подобаються хлопці, які говорять те, що думають (і думають, що говорять), а також не приховують своїх емоцій та переживань.→  Ця риса характеру робить спілкування навіть у ранній стадії знайомства приємнішим і цікавим.→ Ніщо так не приваблює жінку, як чоловік, який знає собі ціну і тверезо оцінює себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA