лак Тренд нейл-арт нейл-дизайн манікюр

Розкішний та приголомшливий: манікюр "Золота година" виривається в лідери трендів

Сейчас читают: 631
hochu.ua

Цей витончений нейл-дизайн замінив манікюр із глітером, який люблять створювати з нагоди святкування Нового року. У ньому використовуються лише золоті акценти.

Виглядає стримано, дорого та розкішно. Якщо не можете вигадати, який манікюр вибрати на випускний, то це точно ваш варіант. Читати також Бордовий, френч чи блискітки: вибираємо наймодніший манікюр на випускний 2023 (ФОТО) З таким манікюром ваші нігті сяятимуть і переливатимуться на сонці, доповнюючи і підкреслюючи весь образ.

Золотий час — це ідеальний момент для фотографів та операторів, коли виходять найкращі фотографії. Сонце починає заходити та заливає своїм теплим світлом усе навколо.

Ваш манікюр зачарує всіх довкола і точно приверне увагу до вашої персони. Пропонуємо кілька стильних варіантів Golden hour nails: Читати також Ніжний та універсальний манікюр: як зробити Iced coffee nails (ВІДЕО) Нещодавно ми розповідали, як виглядає манікюр медсестри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA