Украина Росія ласки Украина Росія

Прокурор Гаазького трибуналу просить українців терміново надсилати свідоцтва про злочини РФ

Сейчас читают: 219
cosmo.com.ua

Прокурор Міжнародного кримінального суду у Гаазі Карім Хан, який 1 березня розпочав розслідування військових злочинів та злочинів проти людства, скоєних Росією в Україні, просить усіх, хто має документальні свідоцтва про злочини, передавати інформацію йому.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на СБУ. «Прокурор Міжнародного кримінального суду у Гаазі Карім Хан, який розпочав розслідування воєнних злочинів, скоєних російськими варварами в Україні, просить усіх, хто має документальні свідоцтва воєнних злочинів, передавати йому ці свідоцтва електронною поштою otp.informationdesk@icc-cpi.int.

Кожен свідок, який може повідомити про факти вбивства російськими окупантами мирних жителів, варварських ракетно-бомбових та артилерійських ударів по лікарнях, школах, житлових будинках та інших цивільних об`єктах, будь ласка, зробіть це.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA