привітання свято листівка листівки

Привітання з Днем сім'ї! Красиві картинки та листівки до свята

Сейчас читают: 793
hochu.ua

Сьогодні, 15 травня, у багатьох країнах світу відзначають День сім'ї — свято, що нагадує про найважливішу соціальну інституцію, яка відіграє величезну роль у житті людей і є джерелом людського розвитку та добробуту.

Ми зібрали найкращі привітання з Днем сім'ї. Картинки та листівки зі святом, які зігріють ваших рідних теплотою та любов'ю, ви знайдете у нашому матеріалі.

Читати також ТОП-5 чоловічих імен, власники яких — найкращі сім'янини Міжнародний день сім'ї — це щорічне свято, яке було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році з метою привернення уваги до важливості сім'ї як основної одиниці суспільства та зміцнення сімейних зв'язків.

Цього дня у всьому світі проводяться різноманітні заходи та кампанії, спрямовані на підвищення поінформованості про виняткову значущість сімейних цінностей та роль, яку сім'ї відіграють у розвитку суспільства.Привітання з Днем сім'ї — ще одна традиція, яку заведено дотримуватися цього свята, 15 травня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA