місто Київ привітання свято День Києва листівки місто Київ

З Днем Києва 2023! Найкрасивіші листівки та картинки до свята

Сейчас читают: 102
hochu.ua

28 травня в Україні відзначають День Києва. З цієї нагоди пропонуємо вам переглянути найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати зі святом усіх мешканців столиці та людей, які до глибини серця закохані у це чудове місто Київ.

Читати також Найкращі пісні для шкільного вальсу 2023: душевно та зворушливо прощаємось зі школою (ТЕКСТ + ВІДЕО) День Києва в Україні традиційно відзначається в останню неділю травня.

Зважаючи на те, що дата свята не фіксована, у 2023 році вона припадає на 28 травня. Історія свідчить, що перше святкування Дня міста відбулося у травні 1982 року, коли було відзначено 1500-річчя від дня заснування Києва.

А в останню неділю травня 1987 року було офіційно започатковано свято День міста Києва. З того часу мешканці та гості столиці радіють цьому особливому дню та відзначають його різними заходами.В умовах війни масштабні святкування заборонені, проте привітати жителів столиці з Днем міста все ж таки можна, не порушуючи при цьому жодного закону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA