овсянка

«Добродія Фудз» презентувала корисну новинку

Сейчас читают: 540
liza.ua

Один із найбільших виробників вівсяних пластівців в Україні «Добродія Фудз» презентував WOWСЯНКА – першу українську преміальну вівсянку.

Наразі лінійка представлена 4 видами продукції: Original (класичні пластівці), Wholegrain (цільнозернові пластівці), Superfood (пластівці з додаванням 15% суперфудів), Fruitberry (пластівці з додаванням 15% фруктів та ягід).WOWСЯНКА була створена у співпраці з однією із топових креативних маркетингових агенцій України – TABASCO.Як розповіли в «Добродія Фудз», в Україні продовжує зростати популярність здорового способу життя і правильного харчування.

Згідно з даними компанії, українці готові купувати якісніші продукти і все частіше обирають вівсянку в ціновому сегменті «преміум».

Дослідження показують, що частка такої продукції останні роки зростає, і надалі цей тренд буде продовжуватися. Водночас у преміальній категорії представлені тільки імпортні торгові марки, українські бренди позиціонуються в середньому та дешевому цінових сегментах.«Існує

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA