красота волосы окрашивание блонд

Правила гарного тону: секрети ідеального блонду

Сейчас читают: 909
cosmo.com.ua

Зізнайся, тобі у голову не раз приходила божевільна ідея стати блондинкою. Тим більше, раптові зіркові перевтілення під час карантину буквально підштовхували до того, щоб теж «психанути» та зважитися на зміну іміджу, яка вразить всіх.

Однак, як би тобі не хотілося зробити це спонтанно, радимо підійти до питання з усією серйозністю і спочатку розібратися в тому, що необхідно для того, щоб отримати по-справжньому стильний і «дорогий» блонд без жовтизни та зберегти при цьому здоровий вигляд волосся.

Разом із колористом бренду L’Oréal Віталієм Дацюком розповідаємо про головні секрети блонду, у який закохаються всі. Розберись у відтінках Багато дівчат, записуючись в салон, недостатньо чітко формулюють майстру завдання.

В результаті отримують відтінок, далекий від їхнього розуміння ідеального блонду. Не треба так! Перш, ніж зважитися на кардинальну зміну іміджу, проглянь Instagram-акаунти зірок, які часто експериментують з кольором волосся, (недавно, наприклад, блонд приміряли Емілі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA