Jerry Heil Макс Барських Оля Полякова Концерт шоу MONATIK ТРЦ Gulliver Jerry Heil Макс Барських Оля Полякова

Перший медіа-арт фестиваль UArt Media Fest на екранах ТРЦ Gulliver: як це було

Сейчас читают: 302
womo.ua

21 жовтня в серці столиці відбувся перший міжнародний медіа-арт фестиваль UArt Media Fest. Інноваційні відеоороботи учасників зі всього світу показали на найбільших екранах Європи торгово-розважального центру Gulliver, який став організатором заходу, започаткувавши наймасштабніше артшоу з нагоди свого 10-річчя.

Видовищне мультимедійне шоу UArt Media Fest поєднало традиційне сучасне мистецтво та цифрові інсталяції майбутнього. Учасники змагалися у двох арткатегоріях: tech-heavy media-art та digital & cryptoart.

Роботи кардинально відрізнялися одна від одної за стилістикою та концепцією, але ідейно об’єднані однією темою — світло у кожному. Читайте також: Український оберіг із серця Донбасу: в ТРЦ Gulliver пройшла презентація благодійного проєкту Олега Верняєва Загалом 22 художники надали свої роботи для участі у конкурсі — від патріотичної абстракції до візуальних історій у стилі фентезі.

До слова, роботи учасників будуть прикрашати екрани ТРЦ Gulliver протягом листопада. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Переможцем у номінації tech-heavy media-art стала студія Lumenstory з яскравою 3D-роботою з хамелеоном.

Об этом же в других изданиях
lublusebya.ru
До и после: 35 кв.м — квартира для «мамы с характером» lublusebya.ru /5 месяцев назад
chert-poberi.ru
Мемы и картинки №10230406112023 chert-poberi.ru /5 месяцев назад
lifehelper.one
клинингу квартир в Москве предоставляют возможность создать идеальное пространство, где блеск встречается с комфортом. Давайте рассмотрим, почему профессиональный клининг может стать неотъемлемой частью lifehelper.one /5 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA