Олена Зеленська Росія люди жертва Нео Олена Зеленська Росія

Перша леді Олена Зеленська звернулася до світових медіа

Сейчас читают: 395
vogue.ua

Перша леді Олена Зеленська опублікувала у своєму інстаграмі відкритий лист до представників світових ЗМІ. Він став відповіддю на численні запити про інтерв'ю, які перша леді отримала за майже два тижні війни в Україні.

Лист опублікований трьома мовами – українською, англійською та німецькою, та закликає світові медіа не бути байдужими до подій в Україні, а світових лідерів – закрити небо над Україною.

У своєму зверненні Олена Зеленська акцентує на гуманітарній катастрофі, що просто зараз відбувається в Україні: гинуть діти, жінки народжують у бомбосховищах, а хворі українці не мають змоги отримати потрібного лікування. "У те, що відбулося, неможливо було повірити ще трохи більш як тиждень тому.

Моя країна була мирною, а мегаполіси, міста й села були сповнені звичного життя. 24 лютого ми прокинулися з оголошенням початку війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA