місто Киев люди куда пойти місто Киев

Парад масок, екскурсії та багато музики: як і коли пройде День народження Андріївського узвозу

Сейчас читают: 394
hochu.ua

11-12 вересня Андріївський узвіз традиційно відсвяткує День народження! Саме в ці дні улюблене місце киян та гостей міста перетвориться на платформу креативної свободи, де пройде Фестиваль вуличних мистецтв: тут сміливо поєднаються в собі циркове, театральне, музичне, візуальне та кіномистецтво.

Організатори запрошують усіх поринути у закулісний світ мистецтва та разом стати творцями свята! Цьогоріч у Фестиваль вуличних мистецтв братимуть участь відомі мистецькі колективи, які завітають на святкування з різних куточків України.

Також приєднаються соло-артисти з ексклюзивною програмою саме до Дня народження Андріївського узвозу. Андріївський узвіз — динамічний простір, де зустрічаються відчуття абсолютної свободи та об'єктивної реальності тенденції світового мистецтва і, звісно, індивідуальність кожного.

Вже четвертий рік організатори проводять Фестиваль вуличного мистецтва та перетворють найважливішу вулицю-символ Києва в дивовижний і казковий театр під відкритим небом.Наразі ми

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA