місто Вікторія Україна здоров'я психологія вибір редакції місто Вікторія Україна

Нова суперсила українців – резильєнтність

Сейчас читают: 204
womo.ua

Якщо ви завжди мріяли про суперсилу, вітаємо – ви маєте її від народження! І останні два роки щодня активно «прокачуєте» її до нових рівнів.

Ця суперсила називається «резильєнтність» – здатність протистояти стресам та відновлюватися після них. Разом із психологинею безоплатних груп підтримки «тихі зустрічі» від ГО «ТИША» Вікторією Черновою ми розібрали резильєнтність на складові і розповідаємо, з чого вона складається і як її зміцнити. Що таке резильєнтність? Отже, ми вже знаємо, що резильєнтність – це здатність нашої психіки відновлюватися після стресових подій та долати  виклики життя.

Візуалізувати цю властивість допоможе простий приклад з кульками. – Уявіть дві кулі. Перша – новорічна, скляна. Ви тільки-но зняли її з ялинки, але впустили.

Вона вдарилася об підлогу і розбилася на десятки друзок. Звісно, ви можете спробувати її склеїти, але вона вже не буде такої форми, як була до удару, — розповідає психологиня ГО «ТИША» Вікторія Чернова. – Тепер уявіть другу кульку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA