Украина місто Маріуполь місто Миколаїв загиблі обстріл діти війни діти та війна Украина місто Маріуполь місто Миколаїв

Обстріл Миколаївщини: загинуло подружжя, їх маленького сина госпіталізували з пораненнями

Сейчас читают: 165
womo.ua

Російські окупанти вкотре обстріляли Миколаївщину. На жаль, внаслідок цього загинули батьки 7-річного хлопчика, сам він госпіталізований.

Також до лікарні потрапили ще троє мешканців села. Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура у Telegram. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині За даними слідства, вранці 13 березня 2023 року ЗС рф, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артобстріл села Солончаки Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Читайте також: Оскар 2023: повний список номінацій та переможців Читайте також: У Польщі презентували каталог українських виробників Також зазначається, що зруйновано житлові будинки, господарські споруди.

На місцях подій працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, працівники ДСНС. Фото: Миколаївська обласна прокуратура Фото: Миколаївська обласна прокуратура The post Обстріл Миколаївщини: загинуло подружжя, їх маленького сина госпіталізували з пораненнями appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA