Україна Стиль Мода одяг нова колекція Etnodim Україна

Нова колекція Etnodim присвячена львівському часопису ХХ століття «Нова Хата»

Сейчас читают: 642
womo.ua

Відомий український бренд Etnodim знов потішив поціновувачів новою капсульною колекцією. Вона присвячена популярному львівському журналу «Нова Хата», який видавався з 1925 по 1939 роки у Львові.

Видавці сподівалися, що часопис заохотить читачок до української мови і писали на сторінках видання про західноєвропейську та світову емансипацію, проблеми жіночого руху та гендерну рівність.

Пізніше на сторінках журналу почали розповідати про домашню культуру у широкому сенсі. Фото: etnodim.ua Під час створення колекції дизайнери надихалися обкладинкою третього випуску журналу 1925 року.

Нова капсула складається з двох тематичних сорочок у стилі унісекс, «не привʼязані до гендерних уявлень про одяг». Читайте також: Нова колекція вишиванок львівського бренду Motyv присвячена Лесі Українці Фото: etnodim.ua Основою орнаменту стала монохромна червона вишивка з графічно стилізованою квіткою. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Нова колекція Etnodim присвячена львівському часопису ХХ століття «Нова Хата» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA